Várjuk javaslatait, véleményét!Kérjük, hogy az ingatlanjoggal összefüggő kérdéseit ide kattintva - és ne itt a Vendégkönyvben - tegye fel! Ez a köszönetnyilvánítás és a kritika fóruma.

Eddigi hozzászólások

Szandra   (2020.08.31)
Nagyon szepen koszonom a valaszt
Diki   (2020.08.27)
Hálás köszönetem, Dr Nagy Zoltán Ügyvéd Úrnak
a segítőkész ,gyors válaszért!

Üdvözlettel:
L.Ildikó

Anna   (2020.08.12)
Köszönöm szépen hogy ilyen hamar reagáltak.Végre valami jó is történt velem.
Szilvia   (2020.07.19)
Nagyon koszonom Onoknek,hogy van ez a lehetoseg!!!
Márti   (2020.07.10)
Hálásan köszönöm a gyors választ.
Laczkó Zoltánné   (2020.06.26)
Nagyon hálás vagyok érte hogy segítenek nekem.
Köszönöm szépen.
Bogi2020   (2020.06.21)
Köszönöm a gyors választ.Megerősítést kaptunk. Köszönjük

dr.Nagy Zoltán ügyvéd   (2020.06.01)
Kedves Zs.!
Vannak olyan helyzetek, amikor nem tudok olyan választ adni a kérdezőnek, amilyet az vár. Pontosabban, soha nem az a cél, hogy olyan választ adjak, amit a kérdező vár, hanem, ami jogilag megállja a helyét. Ha utóbb a nemtetsző válasz miatt kritikát kapot, megpróbálok azzal együtt élni.
Szauer Zsur   (2020.05.31)
Tisztelt Ügyvéd úr!
Köszönöm szépen lelkiismeretes, előremutató, hasznos tanácsát! Visszavonom egyúttal az úgyszintén ebbe a vendégkönyvbe múlt alkalommal írt enyhén szólva túlkapásoktól hemzsegő dicshimnuszomat Önökről. Végül kiegyenlített az arány, egyik ostobaságra jött egy nem kevésbé leárazott színvonalú válasz.
Bízom benne, nem mélyült el annyira a problémámban, ami maradandó mentális károsodást eredményezhet.
Tisztelettel;
Dr. Szauer Zsuzsanna
SZAUER ZSU   (2020.05.24)
Jó értelemben vett döbbenettel olvastam DR.NAGY ZOLTÁN ÜGYVÉD ÚR és DR.LADOS MELINDA SZIBILL ÜGYVÉDNŐ soha nem tapasztalt emberi, önfeláldozó , nagy tudású, kristálytiszta logikájú kognitív teljesítményüket, és azt a feladatot, amit ingyen végeznek a szegényekért, a rászorultak segítésére. (Nem túlzás, hiszen a tanácsadás rengeteg idő, az pedig elvesz abból, ami jövedelmük lehetne, azon felül szabadidőt, és hihetetlen mennyiségű plusz munkát igényel)!
Mindenki harácsol, követel, soha, sehol nincs adekvát segítség, mert arra a pénzéhség mellet nincs sem motiváltság, sem idő!
Számos kirakat oldalt olvastam, ahol blogszerűen kiollózott (Ctrrl -Ctrl V) jogszabályokat olvasni, de az ál-altruizmusban olvadozó, önmagától ájult ügyvéd ezzel sok támaszt nem ad; magának annyival több igazolást pozicionáltsága biztosítására.
Itt látom először, "ezer" ügyvéddel mögöttem, hogy ilyen egyáltalán létezik a világon. SEGÍTSÉG A RÁSZORULTAKON! hiszen ügyem maga a " J O G I E S E T", mint állatorvosi ló. Eddig annyi segítséget kaptam, hogy ma már, ha álmomból felkeltenek is otthon vagyok transzferálható lexikális tudással több egymást érintő jogi területen (becs'szó:-), nem írnék le nyilvánosan hasonlót sem, ha nem igaz; , ismerhetnek saját hivatásomból eredően bárhol) de ettől nem váltam jó szakemberré)! Mindent magamnak kellet kitaposni, meg kellett tanulnom, mert pénzzel sem ment volna a fennálló általánosan jellemző ügyvédi attitűdre támaszkodva rálátás nélkül eddig kitartani, víz felszínén maradni! ,
Ugyan először látok ilyen tevékenységet, ami nem álca, mert funkcionál;, és ez maga a csoda! Ha nem is menthető az ügyem, és/vagy életem , annyira kidöntött ez a gyötrelmes tíz év mögöttem,; komoly lelkesedéssel., és reménnyel tölt el, hogy vannak még EMBEREK, TISZTESSÉGESEK, SEGÍTŐK, JÓK! Nagyon köszönöm, minden érintett nevében szolgálatukat, és a legjobbakat kívánom az életükben minden tekintetben!
Budapest, 2020.05.24..
Őszinte tisztelettel:
Szauer Zsuzsanna

Mátrai Tamás   (2020.02.13)
köszönöm a válaszát.
Musynka   (2020.01.21)
Kíváncsian várom a választ, örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
dr.NagyZ.   (2020.01.15)
Kedves Tamás, jelenleg még a főoldalon is az Ön kérdése-válasza látható, egyébként a "bankos, jelzálogjogos"archívum rovatban lelhető fel. A zálogjog egyébként nem minősül vagyoni értékű jognak.
Mátrai Tamás   (2020.01.14)
köszönöm a tájékoztatást,hogy a honlapon megtalálom a válazt.Sajnos a megadott informáciok alapján,meg normális keresésre sem találtam a választ.
üdv mt

Előző év hozzászólásai