Várjuk javaslatait, véleményét!Kérjük, hogy az ingatlanjoggal összefüggő kérdéseit ide kattintva - és ne itt a Vendégkönyvben - tegye fel! Ez a köszönetnyilvánítás és a kritika fóruma.

Eddigi hozzászólások

Zoltán Nagy dr.   (2019.12.31)
Kedves Attila, de ne itt, hanem az ingatlanjog.hu honlap kérdésfeltevés rovatában... Üdvözlettel
Attila   (2019.12.31)
Tisztelt Ügyvédúr!
Egy ingatlan ajándékozással kapcsolatban érdeklődnék. Nem egyszerű a dolog sajnos. Ha ebben tudna segíteni akkor leírom részletesebben is a bajokat.
Addig is köszönöm a válaszát.
Tisztelettel:Varga Attila
anna   (2019.10.27)
Tisztelt ügyvéd úr
köszönöm szépen a válaszát, bár kissé elkeserít.
Reméltem hogy, legalább egy kicsit fel tudom őket rázni, vagy ílyeszteni mondván mégis egy ügyvédi tanács segít engem.
Ennek ellenére meg próbálom, és ha nem működik akkor az ön tanácsát fogom követni, és felújítom az ingatlant de előtte ár becslést kerek a mostani álapotrol.És a volt férjem részét ezzel át váltom,remélem ez járhatóbb út.
Még egyszer köszönöm szépen
Tisztelettel Vasasné Deák Anna
kérdés;szám 48682
dr.Nagy Zoltán ügyvéd   (2019.09.29)
Kérem, hogy ha valamelyik kérdésre nem született volna meg a válasz, úgy írják meg itt - vagy közvetlenül - a kérdés számát és pótoljuk! Köszönöm
Angi   (2019.08.12)
2019.07.31-én feltett kérdésemre és utána pár nappal történő érdeklődésemre sajnos nem kaptam választ eddig. Az oldal szerint dr.Baksa Erika válaszolt volna .
Maya   (2019.08.04)
Köszönöm a gyors választ, sokat segített! Jó érzés tudni, hogy olyan szakértőkhöz fordulhatok, akik türelemmel olvassàk el az általam leírtakat, és laikus számára is érthető korrekt választ, tanácsot tudnak adni! Minden jót kívánok Önöknek tisztelettel! Köszönöm! Maya
Tamás   (2019.07.20)
Köszönöm azt a lehetőséget,hogy kérdést tehettem fel és egyben köszönöm a gyors kielégitő válaszukat.Szeretném a későbbiekben is a szakértelmüket és segitségüket igénybe venni.
Köszönettel:
Tamás
László   (2019.07.10)
Köszönöm szépen a választ. Nagyra értékelem az Önök munkáját, korábbi kérdéseimre is gyors és korrekt válaszokat kaptam! Az a tény pedig hogy mindezt ellenszolgáltatás nélkül teszik, egyedülálló és dícséretes! Minden jót kívánok Önöknek!
dr.Nagy Zoltán ügyvéd   (2019.06.26)
Anna és Balázs!
Kérem, hogy írják meg a kérdésük sorszámát!
Köszönöm
anna   (2019.06.26)
4 hnapja semmi valasz utana neznenek miert koszonom
Kinga   (2019.06.16)
Köszönöm a válaszát! További jó munkát kívánok!
Balázs   (2019.06.03)
Válaszra sem méltatnak másfél hónapja.
Ákos   (2019.05.23)
Nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam az oldalukra. A már megválaszolt kérdéseket böngészve is sok hasznos információt találtam.

Köszönöm a munkájukat!
Mezei Miklós   (2019.05.18)
Köszönöm a kielégítő válaszukat az életjáradéki szerződés kötésének megértéséhez.Válaszuk gyors és korrekt. Köszönettel. Mezei Miklós.
Zsuzsa   (2019.05.03)
Tisztelt Ügyvéd Úr!Másodszor fordultam Önhöz problémámmal kérdésemmel.Mindkét esetben szinte másnap ,már negkaptam a teljesen kielégitóés megnyugtató válaszát érthetöen mindenre kiterjedöen!Csak megköszönni tudom és nagyon hálás vagyok Önökért a z INGYENES szolgálatukért,hogy nekünk jogban járatlan embereknek azonnal tudnak és akarnak segiteni!PÉLDAMUTATÓ A KÖZSZOLGÁLATUK!!!!SOKAKNAK SEGITENEK INGYEN!!Isten áldása legyen az életükön és az Ügyvédi Munkaközösségükön!
Zildikó   (2019.01.20)
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Már másodszor fordultam Önhöz kérésemmel, és szinte azonnal kaptam meg az útba igazító választ.
Csodálom az Ön jó indulatát, elhívatottságát.
Köszönöm mindannyiunk nevében is, akikkel kapcsolatba került, és az én ügyemhez hasonlóan segítette őket.
Zildikó alias L.M.-né
Ilona   (2019.01.11)
Tisztelt Ügyvéd Úr! Köszönöm gyors, és a közember számára is érthető válaszát. Még reménykedem a békés megoldásban, azonban - ennek függvényében - később elképzelhető, hogy segítségüket fogom kérni. Köszönettel Ilona


Előző év hozzászólásai