Várjuk javaslatait, véleményét!Kérjük, hogy az ingatlanjoggal összefüggő kérdéseit ide kattintva - és ne itt a Vendégkönyvben - tegye fel! Ez a köszönetnyilvánítás és a kritika fóruma.

Eddigi hozzászólások

Anna   (2018.12.16)
Köszönöm a válaszukat - mindig lehet Önökre számítani!

Ilona   (2018.12.06)
Tisztelt Doktornő! Köszönöm gyors, korrekt válaszát. Én magam is ezen a véleményen voltam, a józan parasztész megítélése alapján. Ön megerősített hiedelmemben. Nem gondolom, hogy azonnal a jogi utat kell választanom. Talán az idő megoldja majd a viszonyunkat. Abban bízom, hogy helyreáll a korábbi jó kapcsolat.
Ha mégis lépnem kell az igazságosztás útjára, legalább tudom, hogy egy jó szaktekintély véleményével a hátam mögött teszem.
Mégegyszer köszönöm gyors válaszát. Tisztelettel Ilona
Betti   (2018.11.01)
Köszönöm szépen dr.Nagy Zoltán ügyvéd Úrnak a gyors választ!
Nem akar az ember plussz költséget (ingatlan adásvétel), de ha bizonytalan, valami gyanús..., akkor igenis jobb előre gondolkodni, mint hagyni, hogy elragadjon az ár, ergo tudni kell mikor van helye ügyvédet fogadni. Mi is átbeszéljük...
Minden jót kívánok!
István   (2018.09.09)
Köszönöm a hasznos tanácsot.
Hajci   (2018.09.06)
Lassan kéthete hogy kérdezem hát válasz az nem jött,igy marad hogy csendben nézem ahogy épitkeznek a tetőmre
Fekete Béla   (2018.05.24)
Egy hete tettem fel a kérdésemet, a változások miatt azóta már még egy kérdést írtam, de választ nem kaptam, pedig itt a gyorsaságnak létfontossága van!!! Az eltelt időben már teljesen megváltozott a helyzet, így jogi segítség nélkül maradtam! Köszi!!!
Szabó László   (2018.05.21)
Köszönöm a gyors választ.
Z.Gábor   (2018.02.21)
Nagyon szuper az egész! Végre egy olyan weboldal, ahol kérdéseket illetve tanácsokat lehet kérni jogi szakemberektől és nem kell fizetni 10 percért 5-10 ezer forintot.Mindannyiunk nevében köszönjük ezt a remek szolgáltatást!

Előző év hozzászólásai